SI / EN

[VABILO] Delavnica


Center za pravični prehod Zasavja vabi vse akterje, ki so vključeni v snovanje in implementacijo trajnostnih in krožnih modelov, na četrti modul Krožne akademije Zasavje z naslovom "Krožna mreža Zasavja– sistemska umestitev predloga v celovito krožno & pravično transformacijo regije."

Delavnica bo potekala v sredo, 18. septembra 2024, med 9:00 in 12:30 uro, na lokaciji RRA Zasavje, Kolodvorska cesta 2, 1410 Zagorje ob Savi - Koncertna dvorana.

Namen delavnice: Četrta delavnica je namenjena oblikovanju krožne mreže Zasavja z umeščenimi izbranimi projekti in predstavitvijo za zaključno konferenco v novembru 2024 ter priporočili za odločevalce.

Izvajalec delavnice: Circular Change, Institut za krožno gospodarstvo. Z vami bosta mag. Ladeja Godina Košir, ustanoviteljica in direktorica Circular Change ter so-predsedujoča Evropski platformi za krožno gospodarstvo (ECESP) v Bruslju, ter Meta Pezdir, vodja projektov in ena od soavtoric Nacionalne strategije za izstop iz premoga in prestrukturiranje premogovnih regij v skladu z načeli pravičnega prehoda.

Organizator: RRA Zasavje (Center za pravični prehod Zasavje)

PRIJAVITE SE na TEJ POVEZAVI (prijave so obvezne).

Več o delavnici lahko najdete v vabilu: ZASAVJE VABILO MODUL 4

Vabljeni!

»Aktivnosti Centra za pravični prehod so v celoti financirane iz tehnične pomoči Sklada za pravični prehod.«





Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.