SI / EN

[VABILO] Delavnica Kako spodbuditi sodelovanje za zeleni prehod

Trajnostnega delovanja in zelenega prehoda ni brez sodelovanja. Za dobro sodelovanje je potrebno namensko opazovanje, poslušanje in zaznavanje ter seveda hiter stik in prilagodljivost. Zato vas Center za pravični prehod Zasavja v sodelovanju z Zasavsko gospodarsko zbornico in AEIOU Universe vabijo na delavnico Kako spodbuditi sodelovanje za zeleni prehod.

Delavnica bo potekala v torek, 24. septembra 2024, med 11:00 in 13:30 uro, na lokaciji Kolodvorska cesta 2, Zagorje ob Savi.

Na delavnici bomo izkustveno spoznali ključne elemente dobrega sodelovanja in utrdili sposobnost krepitve sodelovanje v timih, med oddelki in v celotnem poslovnem ekosistemu. Spoznali bomo tudi, kako nadgraditi sodelovanje v soustvarjanje.

Znanje in izkušnjo sodelovanja bosta posredovali izvajalki:
- mag. Sonja Klopčič, so-ustanoviteljica izobraževalnega zavoda AEIOU Universe in nagrajena inovatorka sodobnega modela voditeljstva, in
- Ina Kukovič Borovnik, MBA, ustanoviteljica ne-svetovalnega podjetja BELAVODA in prvi certificirani coach za reinoviranje na svetu – po pristopu Chief Reinvention Officer.

PROGRAM DOGODKA:
  • 10:30 – 11:00 prihod in okrepčilni pozdrav
  • Od 11:00 do 12:30 Elementi dobrega sodelovanja
  • Od 12:30 do 12:45 ODMOR
  • Od 12:45 do 13:30 Nadgradnja sodelovanja v soustvarjanje

Za udeležbo na delavnici so obvezne predhodne prijave. PRIJAVITE SE na TEJ POVEZAVI (prijave so obvezne). Več o programu lahko najdete v VABILU.

Vabljeni!




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.